ΚοΔιΦΕΕΤ - Αρχική
Περί ΚοΔιΦΕΕΤ
5ο Συνέδριο
Επόμενο Συνέδριο
Προηγούμενα Συνέδρια
Πρακτικά Συνεδρίων
PARSEL
Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα
Βιβλιογραφική Ενημέρωση
Προσεχή Διεθνή Συνέδρια
Διεθνή περιοδικά
Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Το 11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

"ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"

θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας/ Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, στις 19-21 Απριλίου 2019 στη Φλώρινα, το 2019.

 • Θέμα του Συνεδρίου: «Επαναπροσδιορίζοντας τη Διδασκαλία και Μάθηση των Φυσικών Επιστημών και της Τεχνολογίας στον 21ο αι.»

  Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του Συνεδρίου.

 • ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

  3ο Πανελλήνιο Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή για το Εκπαιδευτικό Υλικό στα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες (Ρόδος, 9, 10 και 11 Noεμβρίου 2018)

 • Το συνέδριο διοργανώνουν το "Εργαστήριο Μαθησιακής Τεχνολογίας και Διδακτικής Μηχανικής" του Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το "Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών" του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο. Το συνέδριο θα έχει και διεθνή συμμετοχή.
  ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: «Εκπαιδευτικό υλικό Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών: διαφορετικές χρήσεις, διασταυρούμενες πορείες μάθησης»
  Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο, δείτε την 1η και τη 2η Ανακοίνωση στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του συνεδρίου.