ΚοΔιΦΕΕΤ - Αρχική
Περί ΚοΔιΦΕΕΤ
5ο Συνέδριο
Επόμενο Συνέδριο
Προηγούμενα Συνέδρια
Πρακτικά Συνεδρίων
PARSEL
Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα
Βιβλιογραφική Ενημέρωση
Προσεχή Διεθνή Συνέδρια
Διεθνή περιοδικά
Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Το 11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

"ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"

θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στη Φλώρινα, το 2019. Η ημερομηνία θα καθοριστεί και ανακοινωθεί προσεχώς.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Ερευνητών Διδακτικής Φυσικών Επιστημών και Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση

  • Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Ερευνητών Διδακτικής Φυσικών Επιστημών και Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση διοργανώνεται από την ΕΝΕΦΕΤ σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διδακτικής Φυσικών Επιστημών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου από Μ. Δευτέρα 2 έως Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018. Η 1η ανακοίνωση του Συνεδρίου Νέων Ερευνητών έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://synedrio2018.enephet.gr/index.php/school/2NRC

    3ο Πανελλήνιο Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή για το Εκπαιδευτικό Υλικό στα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες (Ρόδος, 9, 10 και 11 Noεμβρίου 2018)

  • Το συνέδριο διοργανώνουν το "Εργαστήριο Μαθησιακής Τεχνολογίας και Διδακτικής Μηχανικής" του Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το "Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών" του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο. Το συνέδριο θα έχει και διεθνή συμμετοχή.
    ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: «Εκπαιδευτικό υλικό Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών: διαφορετικές χρήσεις, διασταυρούμενες πορείες μάθησης»
    Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο, δείτε την 1η Ανακοίνωση στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του συνεδρίου.